tiistai 14. elokuuta 2012

Make me oh, so happy!


Tänään nappasimme ystäväni kanssa auton ja hurautimme viettämään laatuaikaa shoppaillen Zeppeliiniin. Oli kovin lämpöinen päivä ja tiistai, ehkä tämä oli syynä kovin väljään tunnelmaan.

Olen nyt loppukuun ostolakossa, mikä tarkoittaa sitä että en osta mitään ellei tule sellaista ihanuutta vastaan joka on vain pakko saada. Tämä tekee minut onnelliseksi, mutta taas hieman köyhemmäksi. Zeppeliinissä meni ihan hyvin, ei tullut kalliita houkutuksia. Tässä kuitenkin pari sellaista...



titiMadam bambi-korvikset, oih! Nämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Oottavat kimallusta minun korvissa.

Lintu-kaulakoru, sopii hyvin uuden neuleen ja huivin kanssa. Muutenkin linnut on ihania, paitsi lokit on aivan kauheita, yöäk.

Sitten tämä uusi hiustuttavuus. Tarvitsen hiuksiini lisää kiiltoa, myyjä suositteli hyvin tuotetta ja oli muutenkin ihana.

Lopuksi oli käytävä tottakai Arnoldsilla! Vedettiin kana-caesar bagelit massuun ja mukkaan tuli suklaadonitsi. Söin sen jo tosin puoliksi automatkalla kotiin nii ei oo siitä nyt kuvaa. En tiedä mistä johtuu että yksi mielikuva kun ajattelen Zeppeliiniä on tämä.




Mieleeni tulvii muistoja lapsuuden herkkupäivistä kun saatoimme ajaa koko perheen voimin Zeppeliiniin ostoksille ja päivän kruunasi nämä herkut. Tuolloin suokkari oli se vaaleanpunainen Pomada. Nykyään uskallan jo kokeilla erimakuja!

Tämän postauksen tekeminen meni aika myöhään ja yllättävän paljon aikaa. Rispektit kaikille bloggaajille!

Nyt on jo pakko mennä paapaamaan ko huomenna paljon asioita, mutta onneksi vain mukavia sellaisia :)
 

2 kommenttia:

  1. Jee, ihanaa! Sun kirjoituskieli on niin kovin söpöä <3 Ja totta turiset kaveri karvakuono, Zeppelin on yhtä kuin Arnolds!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, tuli hyvämieli!

    VastaaPoista