sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Lomaseikkailut part 2

Perjantaina päätin vihdoin ja viimein luopua kotiasusta ja lähdin käymään elokuvissa ystävän kanssa. Halusin mennä Starin, koska se on omalla tavallaan viihtyisämpi kuin Finnkino, kummassakin on puolensa. Star on vanha ja idyllinen paikka, jotenkin kodinomaisempi ja söpö. Ehdottamasti plussaa tulee myös tuoleista, ne on niin paljon mukavemmat, ja istuintyynyjäkin löytyy jos tarvii koroketta. Lisäksi poppareihin löytyy monenlaista maustetta :) Finnkino taas voittaa sijainnissa keskustassa.

Kävimme katsomassa Woody Allenin To Rome with love. Tykkään näistä Allenin leffoista ko niissä pääsee samalla matkustamaan. Samalla ohjaajalla on myös muita kuuluisiin kaupunkeihin sijoittuvia leffoja, löytyy New yorkia, Lontoota, Barcelonaa, Pariisia. Elokuva oli kevyttä hömppää joka sisälsi noloja tilanteita, rakkautta, yllättäviä sattumuksia ja julkisuuden huumaa. Elokuva sijoittui Roomaan (yllättäen!). Minä ja S tykkäsimme, tämä rakkauspläjäys absurdeine ja hauskoine tilanteineen toimi ainakin meille.



Lauantaina autoin äitiä järjestämään Timolle 50-vuotispippalot. Minun ihana oma Äiti, isolla Ä:llä oli ollut kovin ahkera ja tehnyt vaikka mitä herkkua juhliin. Oli piirakkaa, lohileipiä, naposteltavaa, kahenlaista kakkua. Kakuista lemppari oli karviaismarjapiirakka, nam.




Äitin tyttö! :)


Huomatkaa uudet mintunvihreät ruusukorvikset!

Oon niin tyytyväinen ko vihdoin ja viimein sain tänne näitä oikeita kuvia. Tuo minun kamera on vaan niin iso että sitä ei tee mieli kovasti raahata mukana. Ootan sitä päivää ko päästään Sallan kaa kurssille ja opin ottamaan kaiken ilon irti tuosta mustasta möykystä jossa on paljon nappeja.

Lomaseikkailut ei jatku enää kauaa, keskiviikkona töihinps.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti