lauantai 8. syyskuuta 2012

Lomalla, viimeinkin!

Lauantaina tein Annen välivuoron, vuoronvaihdosta kiitollisena Anne, minun rakas Tiuhti muisti minua prinsessapussukalla jonka sisällä oli paaaljon karkkia ja maailman ihanin kortti. Saimme mukaamme puuhapussit joka sisälsi erilaisia virvokkeita ja vähän evästä matkalle. 05:00 suuntasimme Puistolaan aamupalalle, ehkä parasta aamupalassa oli se tuorepuristettu appelsiinimehu. Matka taittui junalla Helsinkiin, Vltavaan kautta laivaan. Melkeinpä heti pääsimme taas syömään, meille oli päivällinen laivan buffetissa, omnon. Sitä ruoan määrää!

Alkuiltaan meille tytöille varattu hemmottelua, saimme jokainen käydä hierojan-tai kosmetologinhoidossa. Illalla oli tanssi-ja lauluesityksiä, humppaa ja discoa. Aamulla oli aikainen herätys, onneksi ystävämme Salla oli valmistautunut ja katsonut meille shoppailupaikkoja valmiiksi.

Vanhaakaupunkia.


 Pullakahavilla


Seuraavana iltana meno oli aika väsynyttä.. Taxfreestä ostin äidille ja Timolle tuliaiseksi pikkuputelit. Äitille Chambord vadelmalikööriä joka kuulostaa ihan hajuvedeltä mutta myös pullo näyttää siltä ja on aika myyvä, Timolle perinteiseen tapaan konjamiinia. 

Laiva lähtee Tukholmasta


Aurinko laskee



Muut jatkoivat Ouluun, minä ja M jäätiin Helsinkiin. Ystäväni A ja hänen kissa Erspa majoitti minua. Olo oli aika nuutunut kahden päivän paardeista, joten kävimmä vaan leffassa katsomassa Miss farkku-Suomen. Leffa oli ihan sympaattinen, mutta juoni aika heppoinen. Parasta oli tutut maisemat tietty ja se Kaukohan on ollut äitin kaa samalla luokalla

Erspa on niin kovin pieni ja sievä.
 

Oli muuten aika makijaa ko sai nauttia koko reissun opiskelijaeduista, käytiin yliopistolla A:n kanssa syömässä paikassa nimeltä Porthania. Tykkäsin kovasti, siellä pääsi syömään terassille ja ruoka oli jotain kaks euroa!

Matkalla kotiin!



Mitään älyttömiä en shoppaillut, Ruotsin puolelta Carlingsista tarttui mukaan taas jotain viininpunaista.


Olo on reissun jäljiltä aika rähjääntynyt. Olen vilustuttanut itseni kuten aika moni muukin ja nilkka on turvonnut. Uudet korkkarit eivät olleet kovinkaan hyvät ja illalla oli niiden kanssa ongelmia, taisin astua huonosti ja nilkalle tapahtui jotain?

Mutta anyhow lomaseikkailut jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti